ماست بندی مجازی امانی ، دوغ مجازی امانی

ماست بندی مجازی امانی در سنت ایران مردم بر این باور بوده‌اند که ابراهیم پیامبر به علت مصرف منظم و روزانه ماست ماست بندی مجازی امانی صاحب عمری طولانی همراه با سلامتی بوده است. ماست بندی مجازی امانی

ماست بندی مجازی امانی ، دوغ مجازی امانی

ماست بندی مجازی امانی در سنت ایران مردم بر این باور بوده‌اند که ابراهیم پیامبر به علت مصرف منظم و روزانه ماست ماست بندی مجازی امانی صاحب عمری طولانی همراه با سلامتی بوده است. ماست بندی مجازی امانی

در ماست بندی مجازی امانی از خوردن ماست امانی لذت ببرید

مصرف شیروخرما در ماست بندی مجازی امانی :

مصرف یک تا دو لیوان شیر با یک تا دو عدد خرما در روز به شرطی که رژیم متعادلی داشته باشید نه تنها چاق کننده نیست بلکه مفید هم هست.شیر کلسیم درماست بندی مجازی امانی بدن شما را تامین می کند و خرما حاوی آهن- پتاسیم- منیزیم ( برای عمل ماهیچه های ارادی لازم است )- گوگرد- مس- کلسیم و فسفر ( برای ساخت عضله و بافت های عصبی لازم است ).

ویتامین های موجود در آن شامل: ویتامین هایB1،B2 ،A ، بیوتین ، اسید فولیک و ویتامینC است

.

خواص جادویی شیروعسل در ماست بندی مجازی امانی:

قلیایی کننده خون- تعدیل مزاج- تقویت نیروی جنسی- تحریک سیستم ایمنی- کاهنده کلسترول خون- شستشوی کلیه و مجاری ادرار- اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی- کمک به ترمیم شکستگی استخوان و پاره گی بافتی.

خواص نوشیدن شیر از دیدگاه طب سنتی در ماست بندی مجازی امانی:

 

شیر از سری مایعاتی است که خوردن روزانه آن برای تمامی سنین امری بسیار مهم بوده و برای رشد کودکان ضرروریست . خوردن شیر باعث جلوگیری از پوکی استخوان می شود بعلاوه برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. در این مطلب به بررسی کلی شیر و همچنین فواید آن از دیدگاه طب سنتی می پردازیم.

 

مواد تشکیل دهنده شیر عبارتند از : آب ، مواد آلی، و املاح معدنی.

شیر در افراد گرم مزاج مانع غلبه خون ، محرک نیروی جنسی ، اشتها آور و چاق کننده می باشد. برای افراد دارای مزاج صفراوی و خشک ، یبوست و معتادین به تریاک مفید و برای اعصاب و معده های ضعیف و امراض بلغمی و افراد سرد مزاج مضراست.

 

 

 

نقش لبنیات فقط درماست بندی مجازی امانی در کاهش وزن:

همه شما کلسیم درماست بندی مجازی امانی را به عنوان یک ماده معدنی مهم در حفظ تراکم استخوان‌ها می‌شناسید. کلسیم درماست بندی مجازی امانی در مواد لبنی به میزان خوبی وجود دارد و تا به حال توصیه‌های زیادی برای مصرف لبنیات فقط درماست بندی مجازی امانی برای پیشگیری از بیماری پوکی استخوانشنیده‌اید؛ اما شاید از نقش موثر لبنیات فقط درماست بندی مجازی امانی در کاهش وزن بی‌اطلاع بوده‌اید.

 

 یکی از گروه‌های مهم غذایی که باید روزانه مصرف کنیم، لبنیات فقط درماست بندی مجازی امانی است. لبنیات فقط درماست بندی مجازی امانی منبع خوبی از پروتئین و همچنین روی و برخی ویتامین‌های گروه B است و منبع اصلی کلسیم درماست بندی مجازی امانی برای ساخت و نگهداری استخوان‌هایی قوی و محکم به شمار می‌آید.

امروزه دانشمندان ثابت کرده‌اند لبنیات فقط درماست بندی مجازی امانی نه ‌تنها از ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری می‌کند و در برقراری سلامت عمومی بدن موثر است، بلکه نقش موثری در تجزیه چربی‌های بدن و کاهش وزن دارد.

 

 

تاثیر ماست بندی مجازی امانی بر سلامت روده:

ترکیب میکروبی دستگاه گوارش انسان و میکروب های وارد شده از طریق غذا به دستگاه گوارش می توانند اثرات مفید یا مضری بر سلامت داشته باشند.

 

شواهد فراوانی نشان می دهند که برخی از باکتری ها که برای تخمیر فرآورده های لبنی مانند ماست بندی مجازی امانی استفاده می شوند و تعدادی از میکروب های خاص و مفید دستگاه گوارش، اثرات قدرتمند ضد بیماری زایی و ضد التهابی دارند.

 

این میکروب ها باعث ارتقای مقاومت بدن نسبت به انواع میکروب های بیماری زا در روده می شوند که خود می تواند به عنوان درمان و پیشگیری در برابر بروز بیماری های ناشی از رشد و تکثیر این میکروب های بیماری زا باشد.

 

فرآورده‌های "پروبیوتیکی" حاوی باکتری‌های مفیدی هستند که پس از مصرف در روده ساکن می‌شوند و اثرات مفیدی در سلامتی انسان برجای می‌گذارند

 

نقش لبنیات فقط درماست بندی مجازی امانی در سلامت وندان:

یکی از مسائل بسیار مهم در دندانپزشکی، پیشگیری از وقوع پوسیدگیهاست. در این زمینه رعایت بهداشت دهان بسیار مهم است، همچنین اهمیت تغذیه کمتر از رعایت بهداشت نمیباشد. افرادی که از رژیم های غذایی پر از شیرینی و شکلات به صورت دائم استفاده میکنند یا از لواشک یا ترشیجات زیاد استفاده میکنند نسبت به افراد با رژیم غذایی مناسب حاوی میوه و سبزی، پروتئین و لبنیات فقط درماست بندی مجازی امانی بیشتر دچار پوسیدگی میشوند. همه از اهمیت شیر در ایجاد استحکام در دندان و جلوگیری از بروز پوسیدگی اطلاع داریم. بعضی از افراد به دلیل افکار اشتباه نمیتوانند از خواص شیر بهره ببرند زیرا به اعتقاد آنها شیر برای بعضی ناراحتی های معده مضر میباشد اما این فکر کاملا اشتباه میباشد. ماست بندی مجازی امانی یک ماده لبنی و از فرآورده های شیر میباشد. این ماده به دلیل داشتن کلسیم درماست بندی مجازی امانی، فسفر و پروتئین ساختمان دندان و کلا استخوان بندی بدن را محکم میکند. اگر چه بعضی اسیدی بودن ماست بندی مجازی امانی را برای دندان مضر میدانند ولی با قاطعیت میتوان گفت مواد ضد پوسیدگی در ماست بندی مجازی امانی به مراتب بیشتر از اسید آن است و در نهایت باعث استحکام ساختمان دندان میشود، ماست بندی مجازی امانی ماده ای بسیار مغذی است.

 

بهانه ممنوع❌❌

 استفاده از شیر نه سن و سال می شناسد و نه به قولی دندان آنچنانی، این را گفتم که به دنبال عذر و بهانه و فرار از خوردن شیر نیفتید. یک خبر هم برای افراد بالای 50 سال دارم، اگر می خواهید پوکی استتخوان به سراغتان نیاید مصرف شیر یادتان نرود.  معاون درمان وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی درباره ی ارزش غذایی شیر می گوید:عمده ترین ویژگى شیر و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایى به خاطر ترکیب پروتئین و وجود املاح در آن مانند کلسیم و فسفر است، همینطور پروتئین ها، مولکول هاى درشتى هستند که از واحدهاى کوچک ترى به نام اسید امینه ساخته شده اند و و در شیر ماده ای به نام لاکتوز است که شیرینى آن 30 بار از قند و شکر کمتر است.

امروز دیر نیست.ب فکر سلامتی خود باشیم.

 



 

 

کره محلی پرخاصیت تر است یا صنعتی در ماست بندی مجازی امانی؟

 

پرسش این است که چرا کره‌ محلی در مقایسه با انواع کره‌ صنعتی، رنگ روشن‌تری دارد؟ آیا مواد مغذی کمتری دارد ؟ علت سفیدی رنگ کره‌های محلی، وجود رطوبت بیشتر در این محصول است.

 

در ضمن کره‌های صنعتی با دستگاه تولید می‌شود و روش کره‌گیری نیز خود باعث بهبود رنگ محصول می‌شود.

 

چون میزان چربی کره‌های محلی کمتر و بالطبع مواد جامد غیرچرب آن بیشتر است، می‌توان گفت کره محلی پرخاصیت تر است، اما نسبت به کره‌های صنعتی به‌دلیل رطوبت بیشتر، ماندگاری کمتری دارد.

 

ماست بندی مجازی امانی بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست بندی مجازی امانی ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست بندی مجازی امانی ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست بندی مجازی امانی شیرین دارد.

فراورده‌های لبنی- تخمیری به دلیل pH پایین خاصیت اسیدیته بالایی دارند بنابراین محیط مناسبی برای رشد کپک محسوب می‌شوند و محصولاتی مانند ماست بندی مجازی امانی یا دوغ از این گروه‌اند. ماست بندی مجازی امانی در صورت کپک‌زدگی فسادپذیر می‌شود و ظاهر و طعم آن تغییر می‌کند به طوری که با تغییر طعم آن، رنگ سبز، سیاه، خاکستری یا حتی قرمز در آن ایجاد می‌شود. از آنجا که احتمال سمی بودن کپک ماست بندی مجازی امانی وجود دارد، خوردن ماست بندی مجازی امانی کپک‌زده به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود و در صورت مصرف زیاد آن، امکان ابتلا به انواع سرطان‌ها وجود دارد.

مصرف ماست بندی مجازی امانی کپک‌زده و ابتلا به انواع سرطان‌ها

یک کارشناس صنایع غذایی، دمای یخچال را برای نگهداری ماست بندی مجازی امانی مناسب دانست و به خانواده‌های کم جمعیت توصیه کرد ماست بندی مجازی امانی مصرفی خود را در حجم کم تهیه و در کوتاه‌مدت مصرف کنند تا نگهداری طولانی مدت آن منجر به بروز کپک و فساد ماست بندی مجازی امانی نشود.

دکتر سید امیرمحمد مرتضویان فارسانی تصریح کرد: کپک‌ها میکروارگانیسم‌هایی مقاوم در مقابل محیط اسیدی هستند. این سلول‌ها در هر ماده غذایی وجود دارد اما به علت سرعت کند رشد برای تکثیر به زمان کافی و دمای مناسب نیاز دارند. در شرایطی که آلودگی کپکی و مخمری در محصول زیاد باشد احتمال رشد این کپک وجود دارد.

وی ادامه داد: فرآورده‌های لبنی و تخمیری لبنی به سبب داشتن ph پایین خاصیت اسیدیته بالایی دارند لذا مناسب برای رشد کپک در محیط خود هستند که محصولاتی مانند ماست بندی مجازی امانی یا دوغ از این دسته‌اند.

این عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص نشانه‌های تشخیص کپک‌زدگی در ماست بندی مجازی امانی اظهار کرد: ماست بندی مجازی امانی در صورت کپک‌زدگی فسادپذیر شده ظاهر و طعم آن تغییر می‌کند به طوری که با بوی بد گندیدگی، تغییر طعم و رنگ ماست بندی مجازی امانی با رنگ‌هایی هم چون سبز، سیاه، خاکستری و حتی قرمز مواجه می‌شویم.

دکتر مرتضویان با اشاره به احتمال سمی بودن کپک ماست بندی مجازی امانی بیان داشت: خوردن سلول‌های کپک خطرناک است و در صورت مصرف زیاد آن، امکان ابتلا به انواع سرطان‌ها وجود دارد که خود این کپک‌ها می‌توانند در ترکیب ماست بندی مجازی امانی تولید سم کنند.

این کارشناس ارشد صنایع غذایی وجود آثار کپک‌زدگی در محصولات لبنی را نشان شاخص بهداشتی نامناسب دانست و گفت: مشاهده کپک در ماست بندی مجازی امانی بیانگر وجود مشکل در طراحی کارخانه، بهداشت محیط و در کل فرایند تولید است که از نظر فرهنگی و بهداشتی مطلوب نیست.

وی اضافه کرد: گاهی منشأ این آلودگی‌ها به ماده اولیه یعنی شیر ورودی به کارخانه، هوای محیط یا بسته‌بندی‌های آلوده و غیربهداشتی برمی‌گردد.

دکتر مرتضویان با تأکید بر نظارت وزارت بهداشت و سازمان استاندارد در فرایند تولید همه فرآورده‌های تخمیری ادامه داد: استاندارد ملی یک حد مجاز برای تعداد سلول‌های کپک موجود در ماست بندی مجازی امانی تعیین کرده است به طوری که در هر میلی‌لیتر از ماست بندی مجازی امانی تعداد این سلول‌ها نباید بیشتر از 100 باشد.

لزوم نگهداری ماست بندی مجازی امانی در دمای 5 تا 7 درجه سانتی‌گراد

وی تصریح کرد: نکته مهم در جلوگیری از کپک زدن محصولات تخمیری مانند ماست بندی مجازی امانی، نگهداری آن‌ها در دمای یخچال یعنی دمایی بین 5 تا 7 درجه سانتی‌گراد است. در دمای پایین سرعت رشد کپک کم می‌شود اما با افزایش دما سرعت رشد آن افزایش یافته و کپک به سرعت در محیط ظاهر می‌شود.

دکتر مرتضویان مناسب‌ترین دما برای رشد سلول‌های کپک را 20 تا 25 درجه سانتی‌گراد عنوان و توصیه کرد: از نگهداری ماست بندی مجازی امانی در فضای بیرون از یخچال خودداری شود. بهتر است خانواده‌های کم جمعیت ماست بندی مجازی امانی مصرفی خود را در حجم کم تهیه و در مدت کوتاه مصرف کنند تا نگهداری طولانی مدت آن منجر به بروز کپک و فاسدشدن ماست بندی مجازی امانی نشود.


مسموم نشوید: علائم خراب شدن ماست بندی مجازی امانی

آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که تاریخ مصرف ماست بندی مجازی امانیتان بگذرد و ندانید که آیا این اتمام تاریخ مصرف به معنای فاسدشدن آن است یا می‌توان آن را بدون ایجاد مشکلی خورد؟ اصلاً آیا می‌دانید که نشانه فساد ماست بندی مجازی امانی چیست؟ یک متخصص بهداشت مواد غذایی در پاسخ به این پرسش گفت: «ماست بندی مجازی امانی به‌خاطر دو ویژگی خاصی که دارد، فسادش نسبت به سایر مواد غذایی با تاخیر بیشتری صورت می‌گیرد.

یکی از این ویژگی‌ها، آن است که شیر مصرفی برای تهیه ماست بندی مجازی امانی، باید جوشیده شده باشد و با شیر خام نمی‌توان ماست بندی مجازی امانی، درست کرد. دومین ویژگی هم فعالیت میکروارگانیسم‌های غیر بیماری‌زا داخل محیط ماست بندی مجازی امانی است. این میکروارگانیسم‌ها یا باکتری‌ها، به‌صورت رقابتی اجازه رشد به سایر باکتری‌ها را نمی‌دهند و به این ترتیب، روند فاسد شدن این محصول لبنی را به تعویق می‌اندازند».

دکتر آراسب دباغ‌مقدم با اشاره به این نکته که همین میکروارگانیسم‌ها، باعث تولید اسیدلاکتیک در ماست بندی مجازی امانی می‌شوند و وجود این محیط اسیدی هم عامل دیگری برای فساد دیرهنگام ماست بندی مجازی امانی است، افزود:‌ اسیدلاکتیک باعث کاهش pH ماست بندی مجازی امانی می‌شود و جلوی رشد میکروب‌ها در محیط آن را می‌گیرد؛ بنابراین، تمام این ویژگی‌ها دست به دست هم می‌دهند تا از ماست بندی مجازی امانی محصولی بسازند که به سادگی فاسد نشود.

وی ادامه داد: «اگرچه بحث مسموم شدن با مصرف ماست بندی مجازی امانی، تقریبا منتفی است اما کیفیت این محصول می‌تواند تحت شرایطی به‌شدت پایین بیاید و آن را غیر قابل مصرف کند. اگر ماست بندی مجازی امانی در معرض حرارت محیطی بالا، تابش نور آفتاب یا گرمای شدید قرار بگیرد، پروتئین‌هایش هیدرولیز و تجزیه به اسیدهای آمینه‌ای می‌شوند که مزه تلخی دارند. با این حساب می‌توان گفت که تلخ شدن یا کپک زدن ماست بندی مجازی امانی نشانه از دست رفتن ایمنی خوراکی آن است و در این شرایط باید ماست بندی مجازی امانی را دور بریزید».






منابع: ایسنا - سلامانه - سلامتیران

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.